Appelsiini-suklaacharlotta

Gluteeniton appelsiini-suklaacharlotta

Ainesosat:
Brander gluteeniton suklaa tai aprikoosikääretorttu
 2 prk appelsiinirahka (Valio)
4dl kermaa
3/4 dl sokeria
6 liivatelehteä
n. 3rkl appelsiinimehua
Fazerina-suklaata n. 70g pieninä paloina
1 appelsiini koristeluun

 1) Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen
2) Siivuta kääretorttu noin 1cm viipaleiksi ja asettele pyöreän kulhon sivuille ja pohjalle . Voit kostuttaa siivut halutessasi esimerkiksi omenamehulla.
3) Vatkaa kerma ja lisää siihen rahka, sokeri sekä paloiteltu suklaa.
4) Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi. Ota liivatelehdet vedestä ja purista niistä vesi.
Lisää liivatelehdet kuumaan mehuun ja sekoita .
Kaada liivateneste kerma-rahkaseokseen pitkänä ohuena viivana ja sekoita huolella.
5) Kaada massa kulhoon kääretorttusiivujen päälle ja laita hyytymään jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
6) Kumoa kakku tarjoiluastialle, koristele ja nauti!

 

Gluteenitonta suklaakääretorttua sekä aprikoosikääretorttua myyvät suurimmat S-ryhmän kaupat sekä valikoidut K-kaupat ympäri suomen!