Gluteeniton

Brander on leiponut perinteisellä ammattitaidolla gluteenittomia tuotteita jo 1970 -luvulta lähtien. . Haluamme, että gluteenittomat tuotteemme näyttävät ja maistuvat yhtä hyviltä kuin tavalliset tuotteet. Leivontaan käytämme parhaita mahdollisia raaka-aineita, jotka pyritään saamaan mahdollisimman läheltä.

Valtakunnalliset tuotteemme:

Saaristolaisleipä

Ainesosat: vesi, siirappi, kaurajauho, omenamarmeladi [omena (56 %), sokeri, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440, E509), happamuudensäätöaineet (E296, E333), säilöntäaine (E202)] , mallasuute (ohra) , tattarijauho, perunajauho, perunahiutale, pellavarouhe, hiiva, auringonkukansiemen, psyllium, ksantaani, suola,  hapate (stabilointiaine E464).

Gluteeniton, laktoositon ja maidoton

Tuplasuklaa Cupcake

Ainesosat: gluteeniton jauhoseos (sis. vehnätärkkelys), glukoosisiirappi, kananmuna, kasviöljy, kaakaojauhe, vesi, leivinjauhe, kuorrutussuklaa.

Gluteeniton ja vähälaktoosinen

Appelsiinikakku

Ainesosat: sokeri, kananmuna, margariini, jauhoseos [vehnätärkkelys, sokeri, sakeuttamisaine (E412), nostatusaine (E575, E500), rauta, niasiini, B1-, B2- ja B6-vitamiini], leivinjauhe, vanilliinisokeri, kerma, appelsiinimehu, ksantaani, appelsiinikuori.

Gluteeniton ja laktoositon

Suklaahippukakku

Ainesosat: sokeri, kananmuna, margariini, jauhoseos [vehnätärkkelys, sokeri, sakeuttamisaine (E412), nostatusaine (E575, E500), rauta, niasiini, B1-, B2- ja B6-vitamiini], leivinjauhe, vanilliinisokeri, kerma, kaakaojauhe, suklaa, ksantaani.

Gluteeniton ja laktoositon

Omena-kanelimuffinssi

Ainesosat:  Kananmuna, rypsiöljy,  sokeri, riisijauho, omena-kaneliseos (13%)  [sokeri, vesi , muunnettu perunatärkkelys (E1414), kasviöljy (rapsi, kookos), perunajauho, glukoosisiirappi, kaneli, kokonaan kovetettu kasvisöljy (rapsi), suola, säilöntäaine (E202)emulgointiaine (E407)maltodekstriini, luontainen aromi, aromi] perunajauho, tapiocatärkkelys, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola, emulgointiaineet (E471, E481), kaneli, ksantaani, psyllium.

Gluteeniton ja maidoton